Life360

JegAnbefaler alle paranoide kjærester og andre der ute laste ned appen "Life360" på mobilen sin og få kjæresten, venner eller familien til og skaffe seg samme app på mobilen sin. Da kan du nemlig se nøyaktig hvor han eller hun er hele tiden! Tror det skal funke helt til Amerika osv rundt om i verden, siden appen er der i fra, men er usikker.Den oppdateres hele tiden hvor den andre personen er. Kan ta 5-15 min av og til, men du ser ca hvor h*n er, med mindre den personen er innpå Life360 selv, da vil den oppdateres etter nesten hvert skritt han eller hun tar. haha!Jeg er paranoid.... Fikk kjæresten min til å laste den ned også! *Happy*Selvfølgelig for dere som ikke forstår det, så kan manzoome mye lengre inn så man ser mer ca nøyaktig. Men jeg føler ikke helt for å legge ut på nett akkurat hvor jeg bor.Har ikke veldig lyst på 52 år gamle menn hjem til huset mitt... Ps. Jo, jeg stoler 100% på Jon-Harald, er bare morsomt å ha en sånn app ;) Teite dere som snakker bak ryggen og sier vi ikke stoler på hverandre bare pga en app :-)Ja, man ser hvor man er til en hver tid, men so what? Ikke deres valg eller liv ^____^ so fck off

Done

Nå er jeg ferdig med PRØVE eksamen muntlig. Endelig... Mangler engelsk skriftlig og den virkelige muntlige eksamen. Huff, mye å pugge på og å levere inn.Hadde om Afrika i presentasjonen i dag.

Prøve muntlig.

Hei! I dag var jeg nesten bare 15 minutter på skolen.Jeg fikk nemlig en prøve muntlig oppgave til eksamen, i Samf. fag! Skal skrive om Afrika, og kolonier osv. Weehuu.

Avstandsforhold

Damn jeg hater avstand. Hater hater hater!!Hvorfor må avstandenn mellom Hamar og Harstad være så lang.. Hvorfor..

Eksamen

I går fant jeg ut hva jeg kom opp i til eksamen!Hele trinnet satt i gymsalen, hvor de ropte opp navnet til en og en gruppe. De ropte da meg opp i den første gruppa, så ble veldig spennt på hvilken av de jeg kom opp i.Jeg kom opp i engelsk! Er så sjukt glad for det nå, siden jeg ville IKKE opp i matte og heller ikke Norsk!Norsk har to eksamener (bokmål og nynorsk) og matte.... nei uff. Matte er bare ikke min ting.
Heii<3 Jeg er ei jente på 14 år som blogger om min hverdag og ting som interresserer meg ; ) Kontakt meg på Kathrine Solheim @ Facebook.com Kathrine3396 @ hotmail.com

Kategorier

hits