Read all about it

Nå sitter jeg å skriver om dagene fra Hvitebusser turen, som jeg skal ta over til en bok. Hoff.. jeg ligger LANGT etter. Har ikke funnet boken jeg ville ha, så har liksom ikke fått starta ordentlig. Men nå skal jeg virkelig prøve å fokusere på skolen!
Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre etter ungdomsskolen. Har vikelig ingen anelse. Har tenkt på H&S (Helse og sosial), Hudpleie, men det er jo kun det jeg kan gjøre etter videregående da. Tar jeg studiespesialisring kan jeg bli det meste.. men det er veldig mye jobbing der med lekser og alt!
På MK (media og konunikasjon) kan jeg jobbe med foto og data og sånnt, noe jeg liker, men der må man ha høyt snitt og man må være veldig selvstendig.
Men på Service og samferdsel... der...  kan jeg jo bli flyvertinne, guide til reiser og sånnt osv. Har vurdert det nå i det siste. Noen som har no tips? og som går på Service og samferdsel? pleas hjelp meg!

Tok foresten en test på http://www.you-portalen.no/login/ istad. Man må ha brukernavn og passord fra skolen sin da.. og jeg huska overaskende nok brukernavnet og passordet til skolen min o.O 

Professor Green - Read All About It 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits